Hej har ni hört talas om glossybox?

Det är ju väldig "inne" nu med olika boxar man får en gång i månaden, allt från leksaker till hundgodis. Jag prenumenerar på duktigVovve & glossybox!
Och nu kan jag erbjuda er ett fint erbjudande :)

Glossybox är en makeup och skönhet Box som man får en gång i månaden med allt från nya produkter att prova på till gamla goda favoriter!

Allt ni behöver göra är att kommentera med eran mejladress så får ni en personligkod av mig. :)

Jag tycker jag själv förtjänar detta inlägg!
Jag har tidigare skrivit ett inlägg som heter "min fibro" där jag skrivit om min jobbiga resa med värken och hur jag efter flera år fick en diagnos : fibromyalgi.

Men vad är då denna sjukdom för något , hur ser den ut för mig? Hur lever man med den? I hur lång tid?

Fibron är kronisk och jag kommer leva med detta livet ut.

Jag tror själv att jag fick min sjukdom pga mitt "hårda" liv jag levde förut. Drickandet till missbruket samt min psykiska ohälsa som jag ej hade bearbetat. Tror kanske också att den kan vara ärflig då min farmor har smärta varje dag. Min farbror har svår reumatism och min mamma som har värk varje dag.

Jag har accepterat min sjukdom, men jag har dagar då jag klagar. Då jag inte kommit ut ur sängen, då jag knappt minns vad jag tänkte på sekunden innan, då jag vägrar prata med folk på flera dagar.

Kan mer uppleva att samhället ej accepterat fibron. För fibron är faktiskt mer en sjukdom med flera olika symtom. Mina är: smärta (rörlig) smärtan beror på att min hjärna skickar signaler om att mitt ben värker ist för vanlig värk blir min extrem och då kanske jag inte ens har ont utan det är min hjärna som skickar ut fel signaler.

Trötthet, hur mycket jag än sover så kommer jag alltid vara trött. Jag har bra dagar och dåliga.

Smärtpunkter: jag har punkter på min kropp, tar någon tag i min arm får jag ont resten av dagen eller dagen efter.

Minnet: jag tappar ord, glömmer bort vad jag skulle säga eller göra..

Stelhet: mina leder är som en gammal tants, det tar tid...allt tar tid!

Nej vet ni denna bild förklara mer.. Där allt stämmer in på mig

Därför klappar jag mig själv på axeln, att jag kan vara mamma 100% gör mig sjukt stolt, trots allt jag går igenom på en dag. Vissa dagar känner jag mer vissa mindre, men dom är där symtomen varje dag!
Jag har några vänner och familjemedlemmar Som kämpar varje dag med liknade symtom! Jag vill hylla er med! Ni är fantastiska som orkar, som bryr sig mer om andra än er själva, vi är starka❤️

Wow

Publicerat i: just me

Jag vågar knappt tro det! Men jag har över 500 blogg läsare 💕 känner lite större press på mig nu :O hmm haha

Just nu sitter vi i bilen och ska till läkaren, eller jag ska till BM och kolla vad jag ska välja för preventiv medel och jag har bestämt mig för att ta stav igen som jag hade för flera år sedan!
Anledningen till att jag tog ut den då efter att bara haft den i 3 månader var för att jag gick ner 8 kilo och jag var redan då väldigt smal. Det är väldigt ovanlig biverkning att man går ner i vikt. Annars var stav nr 1 bästa skyddet. Så istället för p-piller som ej funkat på mig... Som ni ser haha så ska jag välja stav eller sprial vi får se :)
Vad har ni för skydd? Och varför?


Sen ska hon väl se så allt ser okej ut där nere också 🙄

Puff... Vilken packning man har med sig 😅 förut var det bara en själv och legg.
Nu bebis och skötväska.. Och i bilen har jag packat barnvagn och min väska. Jag ska nämligen sova över hos mamma inatt :)
Jaa jag sitter bara och fyller ut tiden med att skriva detta inlägg, förut kom åkte jag alltid 10 min innan bokat besök vilket gjort att jag kommit precis i tid, nu åkte jag 12.15 och har bokad tid kl 13.00 hmm ja för vet ni man vet aldrig haha (tänker som mamma)
Hörs sen pöss

Visa fler inlägg