Del 3 Förlossning

Publicerat i: just me
 
Bm kommer in 1 h efter given EDA och undersöker mig, jag är bara öppen 4 cm.. det var tungt och höra. jag trodde iallafall jag skulle vara öppen hälften, BM kommer in ganska ofta för att hålla koll på mitt blodtryck. 
 
Jag reagerar på att jag ej fått antibiotika än, (18 h har gått sedan vattenavgång) ringer på BM. som vill undersöka mig först och jag är 10CM ÖPPEN!!! vilken glädje samtidigt som jag blir rädd! kl är 21.45 8/8
 
 
Nu är det bara och vänta på krystningarna som aldrig kommer..kl blir 01.00 men fortfarande inga krystningar. så jag få lite hjälp på traven av personalen som sätter igång mig med syntocinon.
2 h går och inget händer... neheee 
3h....
 
 
 
 
 
jag är riktigt trött, men BM hjälper mig och samla mina krafter och pushar mig till att verkligen ta i.
och bakom mig har jag min  älskade hejarklack André och Mamma :)
 
okej jag ska vara ärlig.. jag minns inte mycket av värken när jag födde Matteo. DOCK minns jag när BM sa åt mig nu får du INTE krysta, håll ut hååålll uttt!! och den smärtan!! ahh jag trodde jag sprack hela vägen till ja.. men jag brast ingenting. NOLL bristningar! 
 
När Matteo las på mitt bröst så försvann alla i rummet, det var bara han och jag! han skrek och skrek tillslut tog han mitt bröst på en gång och tittade på mig. jag älskar dig sa jag och klappade honom på huvudet. Matteo var inte ens kladdig, inte blodig... han var helt ren som om han var 1 månad gammal. Bm var imponerade :)
 
Matteo kom i v.38+2 3875gram och 51 cm
kl 03.55 den 9/8 blev vi föräldrar...jag blev mamma, <3 
 
 
Det var underbart första 2 h efter förlossningen med Matteo , André och Mamma...sedan hände det jobbiga...
#1 - - Anonym:

Vad?

#2 - - Angelica:

Skönt o slippa att spricka. Roligt att du delar med dig av din förlossning, tkr det är intressant o läsa hur olika alla är när man ska föda. Alla upplevelser är ju helt olika (:

Svar: Tack var roligt att du läser min blogg :) kommer även skriva om tiden då vi låg inlagda pga komplikationer för mig och Matteo! Sköt om dig!
Daniella Di Paolo